Knedlíky Láznička s.r.o
Knedlík patří k oblíbeným přílohám českých strávníků, plněné knedlíky představují kvalitní hotové jídlo s velmi krátkou dobou přípravy. Tajemství našich výrobků spočívá v kvalitních surovinách, které mícháme v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda.
|  |  |  |   | 
Čerstvě umletou mouku dovážíme přímo ze mlýna, který se specializuje na tu nejnáročnější klientelu. Bramborové knedlíky vyrábíme skutečně z brambor. Pro plněné knedlíky používáme vysoce kvalitní uzenou vepřovou kýtu. Pečeme si vlastní pečivo, které je speciálně vyladěné pro knedlíky. To nám umožňuje vyrábět vynikající karlovarské a špekové knedlíky, které potěší oko i ústa. Ovocné knedlíky plníme kusovým ovocem.
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky jsme testovali a zdokonalovali zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Do našich knedlíků nepoužíváme žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
|  |  |  |  | 
Vyvracíme tak mýtus, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený.
Ověřte si, že u nás je tomu naopak.
Novinky
- 
	      Vařili jsme v pořadu Sama doma na Čt14.2.2016 Zajímá Vás, jak vaříme knedlíky? Zajímá Vás, jak vaříme knedlíky?
 Ve čtvrtek 4.2.2016 jsme vařili v České televizi - na Čt1 v pořadu Sama doma. Ve dvou vstupech náš šéfkuchař ukázal přípravu špekového knedlíku a vynikajícího ovocného knedlíku z bramborového těsta s jablky připraveného podle tradičního receptu z české vesnice z první poloviny dvacátého století.
 Po klepnutí na fotografii se Vám otevře stránka z archivu České televize, ze které si můžete program pustit. Celý pořad má 90 minut. Naše vstupy jsou mezi 11-tou a 18-tou minutou a mezi 74-tou a 79-tou minutou
- 
	      Naše stránka na FB má 15.000 příznivců26.1.2016Právě jsme dosáhli další významný mezník - 15.000 příznivců naší stránky na Facebooku. To už je opravdu hodně lidí, kteří se zajímají o knedlíky a tradiční českou kuchyni. 
- 
	      PF 20161.1.2016Všem milovníkům knedlíků a tradiční české kuchyně přejeme do Nového roku zdraví, spokojenost, pracovní i osobní úspěchy ......... a zejména chutné a nápadité jídlo a pití 
- 
	      Naše stránka na Facebooku má narozeniny13.11.2015
 Stránka Knedlíky Láznička sro v pátek 13.11. slaví první narozeniny. 13.11.2014 jsme ji začali aktivně využívat a za pouhý rok si stránka získala více než 12.000 příznivců. To už je opravdu hodně lidí, kteří se zajímají o knedlíky a tradiční českou kuchyni.
- 
	      Česká chuťovka pro houskový knedlík bylinkový23.10.2015Houskový knedlík bylinkový Láznička získal ocenění Česká chuťovka 2015. Obsahuje směs nadrobno nasekaných čerstvých bylinek – bazalky, kudrnky a listové petrželky. Tento knedlík je vynikající k omáčkám na zeleninové bázi. Doporučujeme podávat s koprovou omáčkou a natvrdo uvařenými vejci (viz ilustrační foto), svíčkovou, rajskou, křenovou omáčkou ... 
- 
	      Dětská chuťovka pro ovocný knedlík malinový23.10.2015Ovocný knedlík malinový Láznička získal ocenění Dětská chuťovka 2015. Ovocné knedlíky jsou oblíbeným pokrmem pro malé i dospělé strávníky. Stále častěji také nahrazují sladký dezert. Kynuté ovocné knedlíky Láznička malinové plníme výhradně kusovým ovocem – celými malinami 














