Apetit 2019/11

Chystáte se na svatomartinskou husu nebo kachnu? Bez dobrého knedlíku to není ono. Ke svatomartinské huse doporučujeme Posvícenský knedlík Láznička, Špekový knedlík Láznička nebo Karlovarský knedlík Láznička. 
Společnost Knedlíky Láznička byla představena v listopadovém čísle časopisu Apetit v rubrice Svatomartinské hody - Posvícenské tipy.


 
 
 

Právo 30.8.2019 - víkendová příloha


 
 
 

Prosperita Fresh Time duben 2018

V dubnovém čísle časopisu Prosperita Fresh Time vyšel rozhovor s majitelem společnosti Knedlíky Láznička s.r.o.

Rozhovor můžete najít také v internetové verzi časopisu na adrese https://www.freshtime.cz/2018/04/knedlikovy-serial-pro-gurmany/ 


 
 
 

Napsali/natočili o nás

 Napsali o nás      

Svět ženy - letní speciál
Výjimeční lidé kolem nás

Byli jsme poctěni tím, že Burda Praha
zařadila rozhovor s jednatelem společnosti
doplněný křížovkou do svého letního 
vydání speciálu s podtitulem Výjimeční
lidé kolem nás.

Najdete zde celkem 14 velmi zajímavých
rozhovorů.

Článek i křížovku najdete ve
fotogalerii dole.

Reportáž o knedlících
v pořadu Gejzír na Čt1

Kolik sníme my, Češi a Moravani,
 denně knedlíků? Podle statistik
za 24 hodin spořádáme neuvěřitelných
1 300 000 plátků, což je zhruba 60 000 šišek.
V tomhle směru jsme světovými
rekordmany. Kdy se ale tenhle zázrak
poprvé objevil na našich stolech
a kdo jej vynalezl?

Ve čtvrtel 9.6.2016 byla v pořadu
Gejzír velmi zajímavá reportáž
o knedlících dříve i dnes. Společnost
Knedlíky Láznička byla při tom.

Reportáž si můžete spustit
proklikem na logo ČT.

fresh TIME

Vyrábíme "opravdové jídlo"

Knedlíky Láznička je značka, v gastronomii
je to pojem. Co je kromě usilovné práce
a jasné strategie základem?

Vlastně je to velice jednoduché - 
kvalitní suroviny, ruční zpracování,
vyladěné receptury vycházející z tradičních
postupů české kuchyně. A samozřejmě
také to, že vyrábíme "opravdové jídlo" 
bez konzervantů a potravinářských 
barviv.

Celý článek fresh TIME, září 2015,
strana 14 a 15 
najdete ve fotogalerii dole

La Cucina Italiana
Není knedlík jako knedlík.

Tím není myšlen rozdíl mezi
 jednotlivými druhy knedlíků,
 
ale naopak rozdíl v jejich kvalitě.
Jak u tradičního houskového,
tak i bramborového či
ovocného knedlíku mohou existovat
a skutečně existují výrazné kvalitativní
a chuťové odlišnosti. 

……………………………………………………
U Lázničků máte zaručeno, že budou
pokaždé chutnat jako od maminky.


Celý článek La Cucina Italiana, 3/2015,
strana 101 a 102
najdete ve fotogalerii dole

 

 

Úryvek z epizody kulinářského pořadu
BEEF televize RTL

Pověst výrobků Knedlíky Láznička
překročila hranice České republiky.

Moderátor Steffen Wink a Petr Kosiner
alias Láznička.

více zde...

Tip redakce časopisu Apetit:
Kynuté ovocné knedlíky Láznička

Podtrženo, sečteno: Když vás přepadne chuť
na kynuté ovocné knedlíky, jsou ty
od pana Lázničky to nejlepší, co můžete koupit.

více ve fotogalerii dole

Podnikatel.cz

Knedlíky povýšené na umění. Takové jako u Lázničků vaří málokde.

Firma Knedlíky Láznička nemůže s jinými výrobci knedlíků soupeřit co do velikosti. V kvalitě a chuti ale překoná kdekoho. Sázka na kvalitu se prostě vyplácí.

Celý článek otevřete poklepem na obrázek.

Svět ženy - letní speciál


 
 
 

Fresh time


 
 
 

LA CUCINA ITALIANA


 
 
 

Apetit


 
 

Podnikatel.cz

Kliknutím na fotografii otevřete článek.

Objednávky

e-mail: Knedliky.Laznicka@email.cz
e-mail: objednavky@knedlikylaznicka.cz
tel: 777 949 043

Kontaktujte nás

Knedlíky Láznička

Jakobiho 327

Praha 10 Petrovice

E Knedliky.Laznicka@email.cz

E info@knedlikylaznicka.cz

T +420 777 949 043

Facebook